fbpx

SVEIKO MAISTO INTEGRAVIMAS VAIKO KASDIENYBĖJE

NEMOKAMAS sveiko maisto gamybos užsiėmimų ciklas rajono ugdymo įstaigų specialistams (technologijų, pradinių klasių mokytojams, ikimokyklinių įstaigų grupių auklėtojams) su maisto technologe Raminta Bogušiene

Laikas Tema
10-12 d. 15 val. Sveikos mitybos pagrindiniai principai, vaikų mitybos ypatumai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija.
10-19 d. 15 val. Sveikų maisto produktų pasirinkimas, ženklinimo etikečių analizė, vaikams rekomenduojami ir draudžiami produktai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija.
10-26 d. 15 val. Sveiko maisto gamybos ypatumai, vaikų mėgstami patiekalai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija.
10-31 d. 15 val. Praktinės užduotys, žinių įtvirtinimas praktiškai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija.

 

  • Vyks adr. J. Basanavičiaus g. 7, Jonava (Jonavos rajono švietimo pagalbos tarnyba, 112 kab.)
  • Registracija tel. 8 684 13389 (vietų skaičius ribotas).
Skip to content